Snickare

Att anlita en snickare har aldrig varit enklare.
Samla in och jämför offerter från snickare.

Samla in offerter från flera snickare på under 2 min. Testa själv!

Snickare

Snickare

Att anlita ett snickeri har aldrig varit enklare. Via vår portal kan du som beställare samla in och jämföra offerter på snickare. Allt detta genom ett enda formulär.

Så här enkelt hittar du ett glasmästeri.

1. Beskriv ert ärende

Fyll i vårt formulär och beskriv var samt när ni önskar få hjälp av en snickare

2. Jämför

Vi matchar er med snickare på er ort som skickar offerter ni kan jämföra.

3. Boka

Boka uppdraget med den firman ni gillar. Det är inte bindande att fylla i vårt formulär.

Vi hjälper er att anlita en snickare.

Är det dags att bygga den där altanen som du alltid drömt om? Eller kanske slå ut väggen från köket och öppna upp hemmet? Då kan det vara väldigt skönt att jämföra snickare via BraHantverkare.nu. På detta sätt kan ni lägga er värdefulla tid på andra saker. Vi tycker det ska vara enkelt att jämföra snickare. Låt inte en dålig erfarenhet av en gammal hantverkare dra ner den härliga känslan av en nybyggd altan i ditt hem. 

Vi har skapat en kostnadsfri tjänst där ni som behöver en snickare enkelt och smidigt kan samla in offerter från flera olika företag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Vi underlättar processen för er så att ni kan lägga fullt fokus på annat.

Snickare som kapar plankor med såg

Att jämföra snickare är viktigt

När ni bestämt er för att anlita ett snickeri så är det dags för er att boka ett företag. Att lägga tid på att samla in offerter och kontakta flera olika snickare kan kännas tråkigt och rörigt. Vår kostnadsfria tjänst hjälper dig att samla in offerter från flera firmor på din ort som du därefter kan jämföra.

Ovan sagt så kan det ibland kännas som att det finns en uppsjö av olika snickare tillgängliga i ditt område och det är svårt att veta vilka som utför ett bra och fackmannamässigt arbete. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade företag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika snickerier men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för ert uppdrag.

Tänk på detta när du bokar ett snickeri

Har ni bestämt er för att boka en snickare och letar efter rätt företag? Skapa en förfrågan på vår sida så matchar vi er med snickerier som kan hjälpa ert projekt. Att skapa en förfrågan på vår sida är inte bindande och ni kan välja att gå vidare med något annat snickarföretag om ni så önskar. 

Oavsett vilket företag ni väljer att använda er utav så är det viktigt att ni går igenom uppdraget med företaget och förklarar tydligt vad ni förväntar er utav arbetet. För att undvika missförstånd kan ni även göra en checklista på eventuella specialsaker som ska genomföras vid uppdragstillfället. 

Snickare har oerhört bra koll på allt inom glas samt vad som ska genomföras för att ni ska kunna känna er trygga och nöjda med det utförda arbetet.

Snickare och ROT-Avdrag

Vi får många frågor om hur det fungerar med ROT-avdrag och snickare. 

Rot-avdrag är en skattereduktion som gör det möjligt för hushåll att få tillbaka en del av kostnaderna för vissa reparations- och underhållsarbeten i bostaden. Snickare är en yrkesgrupp som kan utföra arbeten som är berättigade för rot-avdrag. Vissa exempel på arbeten som ett snickeri kan utföra och som kan vara berättigade för rot-avdrag är:

 • Reparation
 • Ombyggnad
 • Tillbyggnad
Det är viktigt att notera att det finns vissa regler och villkor för att kvalificera sig för rot-avdraget, inklusive en maxgräns för det totala beloppet man kan få tillbaka. Det är också viktigt att anlita en auktoriserad och legitimerad snickare för arbetet för att kunna få rot-avdraget.

Ni kan även läsa mer om vanliga frågor och svar om ROT-avdrag hos Skatteverket.

Två snickare som arbetar i sin snickeriverkstad

Vanliga frågor om snickare

Varför behöver man en glasmästare?

Det finns flera anledningar till varför man skulle behöva en snickare. Här är några av de vanligaste:

 1. Byggande och renovering: Snickare är specialiserade på att bygga och renovera byggnader och lokaler. De kan hjälpa till att bygga nya rum, tillägg, utbyggnader eller att renovera befintliga byggnader.

 2. Reparation och underhåll: Snickare kan hjälpa till att reparera och underhålla befintliga byggnader och lokaler. De kan åtgärda problem med tak, väggar, golv, dörrar och fönster, samt utföra el- och rörarbete.

 3. Anpassning och ombyggnad: Snickare kan hjälpa till att anpassa och ombygga befintliga byggnader och lokaler för att passa nya behov eller önskemål.

 4. Säkerhet och räddning: Snickare kan hjälpa till att se till att byggnader och lokaler uppfyller brand- och säkerhetskrav. De kan installera brandlarm, sprinklersystem och räddningsutrustning.

 5. Konsultation: Snickare kan ge råd och konsultation till byggherrar, arkitekter och andra yrkesgrupper för att hjälpa till att planera och genomföra byggprojekt.

 6. Tids- och kostnadsbesparing: En professionell snickare kan hjälpa till att genomföra projekt på ett snabbt och effektivt sätt med hög kvalitet och kan också hjälpa till att hålla projektet inom budget.

Så i korthet en snickare är en yrkeskunnig person som är specialiserad på att bygga, reparera, underhålla och anpassa byggnader och lokaler, de har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet snabbt, effektivt och med hög kvalitet.

Vad gör ett snickeri?

 • Ett snickeri är en verksamhet som sysslar med att tillverka trävaror, såsom möbler, dörrar, fönster, trappor och byggnadsdelar. De kan också utföra reparationer och renoveringar av träföremål.

Snickare som borrar i planka med borrmaskin

Tips & Råd - bokning av snickare

När det kommer till snickare så utför dessa en väldigt populär och uppskattad tjänst som många svenskar använder sig utav idag. Nedan har vi samlat några tips & råd som kan vara bra att ha i åtanken när ni ska hitta ett snickeri som ska utföra uppdrag åt er. 

 1. Jämför offerter på arbetet från flera olika snickare innan ni bokar. Det finns ett antal företag som erbjuder olika tjänster och olika priser. Jämför dem noggrant innan du beställer en snickare.
 2. Gå igenom er bostad och arbetet med snickaren ni väljer att anlita. Tillsammans ska ni gå igenom vad ni förväntar er av arbetet samt vilka olika tjänster som ska ingå. 
 3. Gör en gemensam checklista med snickaren så att det är väldigt tydligt vad som ska genomföras vid uppdragstillfället.
 4. Läs snickeriets recensioner och se om tidigare kunder har varit nöjda med deras tjänster och leverans. Det hjälper dig att ta ett informerat beslut om företaget ifråga innan du bokar upp ett arbete.
 5. Var tydlig med eventuella specifikationer – ge snickaren detaljerad information som gör uppdraget så effektivt som möjligt.