Hitta bra hantverkare.

Om BraHantverkare.nu

Vi förenklar kontakten mellan hantverkare och beställare.

BraHantverkare.nu är en digital tjänst där beställare kan samla in offerter från flera hantverkare genom ett enda formulär. 

Målsättning

Vår målsättning är att leverera en smidig och trygg tjänst för både beställare och hantverkare. Beställare ska på ett enkelt sätt kunna samla in och jämföra offerter från flera olika företag.

Samtidigt hjälper vi hantverkare som kan lägga mindre tid på administration samt att dra in nya kunder och istället fokusera på att utföra fler uppdrag.

Bakgrund

Vi har skapat BraHantverkare.nu baserat på våra egna erfarenheter där vi tycker att det saknas en clean och enkel jämförelsetjänst. Vår tjänst har de funktioner som vi själva skulle vilja se för att den här marknaden ska fungera ännu bättre.

Om du har förslag eller idéer på hur vi kan förbättra vår tjänst så hör gärna av dig till oss. Vi vill hela tiden utveckla tjänsten och är alltid öppna för feedback, både positiv som negativ.

En del av BraGruppn

Vi är en del av BraGruppen som arbetar med nischad leadgenerering inom flera olika industrier och marknader. BraGruppen har idag flertalet tjänster där beställare kan jämföra offerter från olika företag. Vårt mål är att förenkla processen mellan beställare och tjänsteföretag.