Glasmästare Göteborg

Att anlita en glasmästare i Göteborg har aldrig varit enklare.
Samla in och jämför offerter från glasmästare.

Samla in offerter för glasmästare från flera företag på under 2 min. Testa själv!

Glasmästare i Göteborg

Glasmästare Göteborg

Att anlita en glasmästare i Göteborg har aldrig varit enklare. Via vår portal kan du som beställare samla in och jämföra offerter från flera glasmästare i Göteborg. Allt detta genom ett enda formulär.

Så här enkelt hittar du en glasmästare i Göteborg.

1. Beskriv ert ärende

Fyll i vårt formulär och beskriv var samt när ni önskar få hjälp av en glasmästare

2. Jämför glasmästare

Vi matchar er med glasmästerier på er ort som skickar offerter ni kan jämföra.

3. Boka glasmästare

Boka glasmästeri med den firman ni gillar. Det är inte bindande att fylla i vårt formulär.

Glasmästare Göteborg - Vi hjälper er att boka

Är det dags att skaffa nya läckra glasräcken till altanen, eller kanske bygga en inglasad bastu? Då kan det vara väldigt skönt att jämföra glasmästerier via BraHantverkare.nu. På detta sätt kan ni lägga er värdefulla tid på andra saker. Vi tycker det ska vara enkelt att jämföra glasmästare. Låt inte en dålig erfarenhet av en gammal hantverkare dra ner den härliga känslan av ett nymonterat glasarbete i ditt hem. 

Vi har skapat en kostnadsfri tjänst där ni som behöver en glasmästare enkelt och smidigt kan samla in offerter från flera olika företag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Vi underlättar processen för er så att ni kan lägga fullt fokus på annat.

Glasmästaren i Göteborg

Att jämföra glasmästare är viktigt

När ni bestämt er för att anlita ett glasmästeri så är det dags för er att boka ett företag. Att lägga tid på att samla in offerter och kontakta flera olika glasmästare kan kännas tråkigt och rörigt. Vår kostnadsfria tjänst hjälper dig att samla in offerter från flera firmor på din ort som du därefter kan jämföra.

Ovan sagt så kan det ibland kännas som att det finns en uppsjö av olika glasmästerier tillgängliga i ditt område och det är svårt att veta vilka som utför ett bra och fackmannamässigt arbete. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade företag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika glasmästerier men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för ert uppdrag.

Tänk på detta när du bokar en glasmästare i Göteborg

Har ni bestämt er för att boka en glasmästare och letar efter rätt företag? Skapa en förfrågan på vår sida så matchar vi er med glasmästerier som kan hjälpa ert projekt. Att skapa en förfrågan på vår sida är inte bindande och ni kan välja att gå vidare med något annat glasföretag om ni så önskar. 

Oavsett vilket företag ni väljer att använda er utav så är det viktigt att ni går igenom uppdraget med företaget och förklarar tydligt vad ni förväntar er utav arbetet. För att undvika missförstånd kan ni även göra en checklista på eventuella specialsaker som ska genomföras vid uppdragstillfället. 

Glasmästerier har oerhört bra koll på allt inom glas samt vad som ska genomföras för att ni ska kunna känna er trygga och nöjda med det utförda arbetet.

Glasmästare och ROT-Avdrag

Vi får många frågor om hur det fungerar med ROT-avdrag och glasarbeten. 

Rot-avdrag är en skattereduktion som gör det möjligt för hushåll att få tillbaka en del av kostnaderna för vissa reparations- och underhållsarbeten i bostaden. Glasmästare är en yrkesgrupp som kan utföra arbeten som är berättigade för rot-avdrag. Vissa exempel på arbeten som ett glasmästeri kan utföra och som kan vara berättigade för rot-avdrag är:

 • Installera nya fönster eller dörrar.
 • Reparera eller ersätta skadat glas i fönster eller dörrar.
 • Byta ut gamla fönster mot mer energieffektiva.
 • Installera räcken i trappor eller balkonger.
 • Montering av solskydd som exempelvis persienner, rullgardiner eller solfilm.

Det är viktigt att notera att det finns vissa regler och villkor för att kvalificera sig för rot-avdraget, inklusive en maxgräns för det totala beloppet man kan få tillbaka. Det är också viktigt att anlita en auktoriserad och legitimerad glasmästare för arbetet för att kunna få rot-avdraget.

Ni kan även läsa mer om vanliga frågor och svar om ROT-avdrag hos Skatteverket.

Göteborgs glasmästare

Vanliga frågor om glasmästare

Varför behöver man en glasmästare?

En glasmästare är en professionell hantverkare som specialiserar sig på att tillverka, installera och reparera glasprodukter i bostäder och andra byggnader. Dessa kan inkludera fönster, dörrar, räcken, speglar och andra glasrelaterade produkter. Det finns många anledningar till varför man skulle vilja anlita en glasmästare till sin villa eller lägenhet.

För det första kan en glasmästare hjälpa till att installera nya fönster och dörrar för att förbättra insynsskyddet och säkerheten i bostaden. Nya fönster och dörrar kan också hjälpa till att minska ljudnivån från utsidan och förbättra isoleringen för att hålla inne värmen under vintermånaderna och svalare under sommarmånaderna.

För det andra kan en glasmästare hjälpa till att reparera eller ersätta skadat glas i fönster eller dörrar. Detta kan vara nödvändigt om glaset har spruckit eller trasigt på grund av olyckor eller naturkatastrofer.

För det tredje kan en glasmästare hjälpa till att tillverka och installera specialdesignade glasprodukter som speglar eller räcken för att förbättra utseendet och känslan i bostaden.

Sammanfattningsvis, en glasmästare kan hjälpa till att förbättra säkerhet, isolering, ljudnivå och utseende i en bostad genom att installera nya glasprodukter, reparera skadade glasprodukter och tillverka specialdesignade glasprodukter.

Vad gör ett glasmästeri?

 • Tillverkning av glasprodukter: Glasmästare kan tillverka olika typer av glasprodukter, som fönster, dörrar, räcken, speglar och andra glasrelaterade produkter. Antingen från grunden eller genom att anpassa standardprodukter.

 • Installation av glasprodukter: Glasmästare kan hjälpa till att installera nya glasprodukter i bostäder och andra byggnader, inklusive fönster och dörrar, och se till att de är säkra och fungerar som de ska.

 • Reparation av glasprodukter: Glasmästare kan hjälpa till att reparera eller ersätta skadat glas i fönster eller dörrar, och se till att det är säkert och fungerar som det ska.

 • Rådgivning: Glasmästare kan ge råd och rekommendationer till kunder om vilka glasprodukter som skulle vara lämpliga för deras specifika behov och budget.

 • Mätning och utskärning: Glasmästare kan ta mått och utskära glas till rätt storlek för att passa en viss plats i byggnaden.

 • Glasmålning: Glasmästare kan måla på glas, vilket kan göra glasprodukter mer estetiskt tilltalande.

 • Kundsupport: Glasmästare kan svara på frågor och hjälpa kunder med eventuella problem som uppstår med glasprodukter.

Glasmästare Göteborg

Tips & Råd - bokning av glasmästare Göteborg

När det kommer till glasmästare så utför dessa en väldigt populär och uppskattad tjänst som många svenskar använder sig utav idag. Nedan har vi samlat några tips & råd som kan vara bra att ha i åtanken när ni ska hitta ett glasmästeri som ska utföra uppdrag åt er. 

 1. Jämför offerter på arbetet från flera olika glasmästare innan ni bokar. Det finns ett antal företag som erbjuder olika tjänster och olika priser. Jämför dem noggrant innan du beställer en glasmästare.
 2. Gå igenom er bostad och arbetet med glasmästaren ni väljer att anlita. Tillsammans ska ni gå igenom vad ni förväntar er av arbetet samt vilka olika tjänster som ska ingå. 
 3. Gör en gemensam checklista med glasmästaren så att det är väldigt tydligt vad som ska genomföras vid uppdragstillfället.
 4. Läs glasmästeriets recensioner och se om tidigare kunder har varit nöjda med deras tjänster och leverans. Det hjälper dig att ta ett informerat beslut om företaget ifråga innan du bokar upp ett arbete.
 5. Var tydlig med eventuella specifikationer – ge glasmästaren detaljerad information som gör uppdraget så effektivt som möjligt.