Rörmokare

Att anlita en rörmokare har aldrig varit enklare.
Samla in och jämför offerter från rörmokare.

Samla in offerter för rörmokare från flera företag på under 2 min. Testa själv!

Rörmokare

Rörmokare

Att anlita en rörmokare har aldrig varit enklare. Via vår portal kan du som beställare samla in och jämföra offerter på rörmokare. Allt detta genom ett enda formulär.

Så här enkelt hittar du ett rörmokeri.

1. Beskriv ert ärende

Fyll i vårt formulär och beskriv var samt när ni önskar få hjälp av en hantverkare

2. Jämför

Vi matchar er med yrkesproffs på er ort som skickar offerter ni kan jämföra.

3. Boka

Boka tjänsten med den firman ni gillar. Det är inte bindande att fylla i vårt formulär.

Vi hjälper er att anlita en rörmokare.

Är det dags att ordna med avlopp och rör? Då kan det vara väldigt skönt att jämföra rörmokare via BraHantverkare.nu. På detta sätt kan ni lägga er värdefulla tid på andra saker. Vi tycker det ska vara enkelt att jämföra rörmokare. Låt inte en dålig erfarenhet av en gammal hantverkare dra ner den härliga känslan av ett nylagt avlopp i ditt hem. 

Vi har skapat en kostnadsfri tjänst där ni som behöver en hantverkare enkelt och smidigt kan samla in offerter från flera olika företag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Vi underlättar processen för er så att ni kan lägga fullt fokus på annat.

En rörmokare som installerat handfat i ett kök

Att jämföra rörmokare är viktigt

När ni bestämt er för att anlita ett rörmokeri så är det dags för er att boka ett företag. Att lägga tid på att samla in offerter och kontakta flera olika rörmokare kan kännas tråkigt och rörigt. Vår kostnadsfria tjänst hjälper dig att samla in offerter från flera firmor på din ort som du därefter kan jämföra.

Ovan sagt så kan det ibland kännas som att det finns en uppsjö av olika hantverkare tillgängliga i ditt område och det är svårt att veta vilka som utför ett bra och fackmannamässigt arbete. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade företag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika rörmokare men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för ert uppdrag.

Tänk på detta när du bokar en rörmokare

Har ni bestämt er för att boka en rörmokare och letar efter rätt företag? Skapa en förfrågan på vår sida så matchar vi er med rörmokerier som kan hjälpa ert projekt. Att skapa en förfrågan på vår sida är inte bindande och ni kan välja att gå vidare med något annat företag om ni så önskar. 

Oavsett vilket företag ni väljer att använda er utav så är det viktigt att ni går igenom uppdraget med företaget och förklarar tydligt vad ni förväntar er utav arbetet. För att undvika missförstånd kan ni även göra en checklista på eventuella specialsaker som ska genomföras vid uppdragstillfället. 

Rörmokare har oerhört bra koll på allt inom rör och avlopp samt vad som ska genomföras för att ni ska kunna känna er trygga och nöjda med det utförda arbetet.

Rörmokare och ROT-Avdrag

Vi får många frågor om hur det fungerar med ROT-avdrag och rörmokare. 

Rot-avdrag är en skattereduktion som gör det möjligt för hushåll att få tillbaka en del av kostnaderna för vissa reparations- och underhållsarbeten i bostaden. Rörmokare är en yrkesgrupp som kan utföra arbeten som är berättigade för rot-avdrag.

Det är viktigt att notera att det finns vissa regler och villkor för att kvalificera sig för rot-avdraget, inklusive en maxgräns för det totala beloppet man kan få tillbaka. Det är också viktigt att anlita en auktoriserad och legitimerad rörmokare för arbetet för att kunna få rot-avdraget.

Ni kan även läsa mer om vanliga frågor och svar om ROT-avdrag hos Skatteverket.

En rörmokare med sina verktyg

Vanliga frågor om rörmokare

Varför behöver man en rörmokare?

En rörmokare är en yrkesperson som är specialiserad på att installera, reparera och underhålla rörsystem i byggnader. De är ansvariga för att säkerställa att vatten och avloppssystem fungerar som de ska och att det inte finns några läckor eller blockeringar. De arbetar också med gas- och värmeinstallationer. En rörmokare behövs för att säkerställa att byggnadens rörsystem fungerar korrekt, för att undvika skador och för att upprätthålla en hälsosam miljö.

Vad gör ett rörmokeri?

  • Ett rörmokeri är en verksamhet som är specialiserad på att utföra arbeten relaterade till rörinstallationer och reparationer. De anställer vanligtvis rörmokare och kan erbjuda en mängd olika tjänster, inklusive installation av nya rörsystem, reparation av befintliga rör, underhåll av rörsystem, sanering av avlopp, installation av vattenreningssystem och installation av gas- och värmeanläggningar. Ett rörmokeri kan också erbjuda rådgivning och design tjänster för att hjälpa kunder att planera och genomföra rörprojekt.

En rörmokare installerar ny kran

Tips & Råd - bokning av rörmokare

När det kommer till rörmokare så utför dessa en väldigt uppskattad tjänst som många svenskar använder sig utav idag. Nedan har vi samlat några tips & råd som kan vara bra att ha i åtanken när ni ska hitta ett rörmokeri som ska utföra uppdrag åt er. 

  1. Jämför offerter på arbetet från flera olika rörmokare innan ni bokar. Det finns ett antal företag som erbjuder olika tjänster och olika priser. Jämför dem noggrant innan du beställer en rörmokare.
  2. Gå igenom er bostad och arbetet med rörmokare ni väljer att anlita. Tillsammans ska ni gå igenom vad ni förväntar er av arbetet samt vilka olika tjänster som ska ingå. 
  3. Gör en gemensam checklista med rörmokaren så att det är väldigt tydligt vad som ska genomföras vid uppdragstillfället.
  4. Läs rörmokeriets recensioner och se om tidigare kunder har varit nöjda med deras tjänster och leverans. Det hjälper dig att ta ett informerat beslut om företaget ifråga innan du bokar upp ett arbete.
  5. Var tydlig med eventuella specifikationer – ge rörmokaren detaljerad information som gör uppdraget så effektivt som möjligt.