Målare Malmö

Att anlita en målare i Malmö har aldrig varit enklare.
Samla in och jämför offerter från målare.

Samla in offerter för målare från flera företag på under 2 min. Testa själv!

Målare Malmö

Målare Malmö

Att anlita en målare i Malmö har aldrig varit enklare. Via vår portal kan du som beställare samla in och jämföra offerter från flera målerifirmor i Malmö. Allt detta genom ett enda formulär.

Så här enkelt hittar du en målare i Malmö.

1. Beskriv ert ärende

Fyll i vårt formulär och beskriv var samt när ni önskar få hjälp av en målare.

2. Jämför målare

Vi matchar er med målare på er ort som skickar offerter ni kan jämföra.

3. Boka målare

Boka måleri med den firman ni gillar. Det är inte bindande att fylla i vårt formulär.

Målare Malmö - Vi hjälper er att boka

Är det dags att måla om vardagsrummet eller kanske husfasaden? Då kan det vara väldigt skönt att jämföra målare via BraHantverkare.nu. På detta sätt kan ni lägga er värdefulla tid på andra saker. Vi tycker det ska vara enkelt att jämföra företag. Låt inte en dålig erfarenhet av hantverkare dra ner den härliga känslan av ett nymålat hem. 

Vi har skapat en kostnadsfri tjänst där ni som behöver en målare enkelt och smidigt kan samla in offerter från flera olika företag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Vi underlättar processen för er så att ni kan lägga fullt fokus på annat.

Hitta en bra målare i Malmö

Att jämföra målare är viktigt

När ni bestämt er för att anlita en målerifirma i Malmö så är det dags för er att boka ett företag. Att lägga tid på att samla in offerter och kontakta flera olika företag kan kännas tråkigt och rörigt. Vår kostnadsfria tjänst hjälper dig att samla in offerter från flera firmor på din ort som du därefter kan jämföra.

Ovan sagt så kan det ibland kännas som att det finns en uppsjö av olika målerier tillgängliga i Malmö och det är svårt att veta vilka som utför ett bra och fackmannamässigt arbete. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade företag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika målare men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för ert uppdrag.

Tänk på detta när du bokar en målare i Malmö

Har ni bestämt er för att boka en målare och letar efter rätt företag? Skapa en förfrågan på vår sida så matchar vi er med målerier som kan hjälpa till med ert projekt. Att skapa en förfrågan på vår sida är inte bindande och ni kan välja att gå vidare med något annat företag om ni så önskar. 

Oavsett vilket företag ni väljer att använda er utav så är det viktigt att ni går igenom uppdraget med företaget och förklarar tydligt vad ni förväntar er utav arbetet. För att undvika missförstånd kan ni även göra en checklista på eventuella specialsaker som ska genomföras vid uppdragstillfället. 

Målerier har oerhört bra koll på allt inom färg samt vad som ska genomföras för att ni ska kunna känna er trygga och nöjda med det utförda arbetet.

Målare och ROT-Avdrag

Vi får många frågor om hur det fungerar med ROT-avdrag och målningsarbeten. 

Rot-avdrag är en skattereduktion som gör det möjligt för hushåll att få tillbaka en del av kostnaderna för vissa reparations- och underhållsarbeten i bostaden. Målare är en yrkesgrupp som kan utföra arbeten som är berättigade för rot-avdrag. Vissa exempel på arbeten som ett måleri kan utföra och som kan vara berättigade för rot-avdrag är:

Det är viktigt att notera att det finns vissa regler och villkor för att kvalificera sig för rot-avdraget, inklusive en maxgräns för det totala beloppet man kan få tillbaka. Det är också viktigt att anlita en auktoriserad och legitimerad målare för arbetet för att kunna få rot-avdraget.

Ni kan även läsa mer om vanliga frågor och svar om ROT-avdrag hos Skatteverket.

Tänk på detta när du ska boka en målerifirma i Malmö

Vanliga frågor om målare i Malmö?

Varför behöver man en målare?

Det finns flera anledningar till varför man skulle behöva en målare. Här är några av de vanligaste:

 1. För att uppdatera utseendet på en byggnad eller lokal: Målning är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förändra utseendet på en byggnad eller lokal. En målare kan hjälpa till att välja rätt färger och finish för att skapa den önskade stilen eller känslan.

 2. För att skydda ytorna: Målning hjälper till att skydda trä, betong, metall och andra ytor från väder, fukt och skador.

 3. För att reparera skador: En målare kan hjälpa till att reparera skador på ytorna, såsom rötskador, sprickor eller fuktskador, och försegla ytorna för att förhindra att problemet uppstår igen.

 4. För att uppfylla krav på brand- och säkerhetsstandarder: Många byggnader kräver målning för att uppfylla brand- och säkerhetskrav. En målare kan hjälpa till att se till att byggnaden uppfyller dessa krav.

 5. För att följa hyreskontraktet eller byggnadsregler: Många hyreskontrakt och byggnadsregler kräver regelbunden målning av byggnaden eller lokalen. En målare kan hjälpa till att se till att detta görs i tid.

Så i korthet, målning är en viktig del av underhåll för byggnader och lokaler, det är både estetiskt och funktionsmässigt nödvändigt, och det kan vara svårt och tidskrävande att göra det själv. En professionell målare kan hjälpa till med att utföra arbetet snabbt, effektivt och med hög kvalitet.

Vad gör en målare?

En målare är en yrkesperson som är utbildad och specialiserad på att måla byggnader och lokaler. Deras huvudsakliga uppgift är att försegla och måla ytor för att skydda dem från väder och skador, samt för att förbättra utseendet och känslan av en byggnad eller lokal.

Här är några av de vanliga uppgifterna som en målare utför:

 1. Förberedelse: Målare förbereder ytorna genom att ta bort gamla målningar, rengöra ytorna och reparera eventuella skador.

 2. Målning: Målare målar ytorna med färg eller färgkombinationer för att förbättra utseendet eller matcha en specifik färgkod.

 3. Färgsättning: Målare hjälper till att välja lämpliga färger och finish för en byggnad eller lokal, och kan ge råd om hur färgen kan påverka rummets känsla och ljusförhållanden.

 4. Finishing: Målare utför detaljerade finishingar, såsom att måla trim, dörrar, fönster och andra detaljer.

 5. Uppföljning: Målare följer upp med kunden efter avslutat arbete för att se till att de är nöjda med resultatet.

 6. Underhåll: Målare utför även underhållsarbeten på tidigare målade ytor, som att reparera och måla om vid behov.

En professionell målare är van att använda rätt utrustning och tekniker för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt, och kan även hjälpa till att välja lämpliga färger och färgsammansättningar för att uppnå det önskade resultatet.
Målare i Malmö

Tips & Råd - bokning av målare Malmö

När det kommer till målare så utför dessa en väldigt populär och uppskattad tjänst som många svenskar använder sig utav idag. Nedan har vi samlat några tips & råd som kan vara bra att ha i åtanken när ni ska hitta ett måleri som ska utföra uppdrag åt er. 

 1. Jämför offerter på arbetet från flera olika målare innan ni bokar. Det finns ett antal företag som erbjuder olika tjänster och olika priser. Jämför dem noggrant innan du beställer ett arbete.
 2. Gå igenom er bostad och arbetet med målaren ni väljer att anlita. Tillsammans ska ni gå igenom vad ni förväntar er av arbetet samt vilka olika tjänster som ska ingå. 
 3. Gör en gemensam checklista med målaren så att det är väldigt tydligt vad som ska genomföras vid uppdragstillfället.
 4. Läs måleriets recensioner och se om tidigare kunder har varit nöjda med deras tjänster och leverans. Det hjälper dig att ta ett informerat beslut om företaget ifråga innan du bokar upp ett arbete.
 5. Var tydlig med eventuella specifikationer – ge målaren detaljerad information som gör uppdraget så effektivt som möjligt.